Mijn spaarpotje

Lijkt je pensioen nog ver weg? Toch is het al interessant om vandaag al te sparen om jouw wettelijk pensioen aan te vullen. 
Wat je vandaag opzij zet is later gewonnen. Vandaag zijn er zoveel verschillende opties om zoveel mogelijk rendement uit je pensioensparen te halen. Samen kijken we welke oplossing het beste bij je past. 

Geen zorgen meer over jouw financiële situatie.

Mijn pensioensparen

Voor de ene is het nog “een ver van mijn bed show”, voor de andere komt het al wat dichterbij. Een ding is zeker, ooit gaan we allemaal op pensioen. Zie jij jouw pensioen al helemaal voor je? Begin dan nu al met pensioensparen en bouw aan jouw toekomst. 
Nu beginnen pensioensparen heeft voordelen voor nu en later. 
  • Onze overheid promoot pensioensparen en geeft jou vanaf jouw eerste storting een fiscaal voordeel in de vorm van belastingvermindering. Zeker de moeite waard! 
  • Creëer jouw buffer voor later. Het is immers niet zeker dat jouw wettelijke
    pensioen voldoende is om jouw huidige levensstijl ook later te behouden. Een appeltje voor de dorst achter de hand hebben
    geeft meer zekerheid. 
Hoe we dit concreet aanpakken, hangt volledig van jou af. Meer bepaald van jouw toekomstplannen. Samen zoeken we de spaarmethode die het best bij jou aansluit. 

Mijn langetermijnsparen

Helemaal future proof? Niet alle vormen van sparen of beleggen op lange termijn vallen onder “pensioensparen”. Denk bijvoorbeeld maar aan je spaarrekening bij de bank, een effectenportefeuille met aandelen of obligaties, levensverzekeringen, TAK 21, of TAK 23, … en zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

Slim investeren kan heel wat opbrengen. Is de laatste afbetaling van je woningkrediet in het vooruitzicht? Dan zal dit invloed hebben op je jaarlijkse belasting. Hoe ga je bijvoorbeeld om met een erfenis die plots jouw richting uitkomt? Hoe laat je jouw geld het best renderen? Wij weten immers als geen ander dat er vandaag de dag heel wat alternatieven zijn voor de klassieke spaarrekening. Samen bepalen we welke oplossing voor jou de beste match is.Onze beleggingsspecialisten staan voor je klaar. Vraag hen om advies.
Toon me alle verzekeringen