Voor ons zijn jouw welzijn en toekomst het belangrijkst.

Jou bijstaan wanneer je ons het meest nodig hebt en verder op de achtergrond blijven waken.

Merkverhaal

Nuance creëert oplossingen door positiviteit te laten spreken en elke verzekeringssituatie op een menselijke manier te benaderen.
Waarom? Omdat wij sterk geloven in het vinden van de juiste balans. Voor ons zijn jouw welzijn en toekomst het belangrijkst. Jou bijstaan wanneer je ons het meest nodig hebt en verder op de achtergrond blijven waken.

Jouw positieve nood

Nuance blijft steeds positief. Zelfs wanneer jij het niet altijd ziet. Doorheen ons leven komen we in verschillende situaties terecht waarbij we te maken krijgen met verzekeringen, dit zowel als ondernemer als in ons privéleven. Samenwonen, kinderen, trouwen, een huis kopen of bouwen, een bedrijf oprichten of overnemen, personeel aannemen, …. Of het nu gaat om een intens gelukkig of ongelukkig moment. Nuance staat steeds voor je klaar met een flinke dosis positiviteit, ook - en vooral - wanneer jij het even niet meer weet.

Als luisterend oor vinden we oplossingen

Onze verzekeringsexperten zijn jouw luisterend oor. Door aandachtig te observeren wat jouw noden zijn - op basis van jouw situatie - zorgen wij ervoor dat jij bestand bent tegen alles wat de wereld voor jou in petto zou kunnen hebben. Hopelijk heb je ons nooit écht nodig. Is dit toch het geval, dan gaan onze experten tot het uiterste om jou zo snel en concreet mogelijk te helpen

Door en door menselijk

Koud? Afstandelijk? Dat kennen we niet! Het zijn twee woorden die niet in ons woordenboek staan. Weg met het cliché van de verzekeraar die enkel aan zijn eigen belang denkt. Wij leven volgens een heel andere filosofie. Nuance gaat voor jouw belang. Het is onze job om jou gerust te stellen en te adviseren. Heb jij een vraag? Aarzel niet om een van onze experten te contacteren.
Zo maken wij iedere dag voor jou het verschil.

Geschiedenis

Nuance wordt gedragen door een sterk team van experten. Dirk Boeyens en zonen Thomas en Matthias nemen daarbij het voortouw en dragen de bedrijfswaarden - oplossingsgericht, menselijk en positiviteit - uit naar het team en jou als klant. 
 
“Onze jarenlange ervaring en ontzorgingsmentaliteit maken voor jou het grote verschil.”

Benieuwd naar onze verzekeringen?

Ontdek ons aanbod

Wij staan jou graag te woord.

Thomas Boeyens

Zaakvoerder
“Jouw onderneming, jouw verzekering, mijn expertise.”

Mijn voorliefde voor de financiële wereld hoeft niemand te verbazen. Een studie Handelswetenschappen, specialisatie Financieel Management en een carrière bij KPMG bedrijfsrevisoren waren het logische gevolg.

De fonkel in de ogen van m’n vader liet me echter nooit los. Het verzekeringsteam was al snel ‘een Boeyens’ rijker en mijn ervaring als supervisor audit komt handig van pas wanneer we jouw bedrijf zo goed mogelijk gaan verzekeren. 

Matthias Boeyens

Zaakvoerder
“Actief luisteren, de sleutel tot een gelukkige klant.”

Ik groeide op tussen de verzekeringen, het onuitputtende enthousiasme van m’n vader en zijn vele anekdotes. Heerlijk! Toch sloeg ik eerst een ander weg in, namelijk die van interieurarchitect.

Maar verzekeringen zit in mijn bloed en dat valt niet te negeren. Met veel goesting en positiviteit zette ik de stap naar verzekeringen. Onlogisch? Toch niet. Hoewel het twee verschillende werelden lijken, zie ik veel overeenkomsten. Het maatwerk om maar één voorbeeld te noemen. Want ook nu is actief luisteren de sleutel tot een gelukkige klant

Als verzekeringsconsulent kan ik voor jou het verschil maken, zowel in mooie tijden als in moeilijkere. 

Dirk Boeyens

Zaakvoerder
“Ik wil al mijn klanten persoonlijk kennen.”

Alles begon met een lokale radiospot van DVV en veel drive. Ik wou mensen helpen en bijstaan bij zowel vreugdevolle als soms hartverscheurende momenten. Nu al ruim 30 jaar ben ik DVV verzekeringsagent

Samen met mijn vrouw Bea legden we toen al de funderingen voor Nuance Verzekeringen: een persoonlijke aanpak die niemand ons ooit voordeed. Jarenlang kwam ik steeds aan huis. Voor iedere rekening, voor iedere komma die zou worden aangepast in de polis. Ik wist elk van mijn cliënten wonen en ontwikkelde een persoonlijke band. Ik ben dan ook uitgegroeid tot een vertrouwenspersoon

Els Smet

Consulent
“Het gaat om zoveel meer dan puur het financiële.”

De financiële wereld heeft me altijd kunnen boeien. Terwijl velen het de stempel “saai” durven geven, ben ik 100% overtuigd van alles wat het te bieden heeft. Als verzekeringsconsulent bij Nuance Verzekeringen gaat het immers om zoveel meer dan het financiële

Het is die persoonlijke connectie waarmee we het verschil maken voor jou. Samen met jou bepalen we welke verzekering(en) het best aansluiten bij jouw noden. 

Buiten mijn werk, gaat er veel tijd naar mijn gezin en vrienden. Daarbuiten probeer ik ook sportief te zijn door te fietsen of volledig te ontspannen bij een goed boek. 

Katrien Fierens

Consulent
“Mijn enthousiasme typeert me.”

De afgelopen 10 jaar specialiseerde ik me in de particuliere verzekeringen. Het geeft me veel voldoening om jou te kunnen bijstaan wanneer je geconfronteerd wordt met bijvoorbeeld schade. Geen fijn moment, maar ik probeer je zorgen te ontnemen door alles goed op te volgen en me 100% in te zetten. 

Ik ben je luisterend oor en positieve noot in moeilijkere tijden. 

Net zoals mijn collega's ben ik een fervent fietser. Als lid van lokale fietsclub WTC Barsele is dat niet onverwacht. Mijn vakanties breng ik het liefste door aan het Italiaanse Gardameer. Heerlijk! 

Aster Bogaert

Consulent

 

 

 

 

 

 

 

 

Evy Vermeulen

Consulent