Mijn belastingen 

Krijg je de kriebels bij het horen van het woord "belastingen"? Je bent lang niet de enige. Onze consulenten zijn op de hoogte van de laatste veranderingen in de wetgeving en kunnen jou in een mum van tijd helpen. Vertrouw op het advies van een professional. 

Dit jaar geen cadeaus voor de fiscus. 

Er zijn maar weinig zekerheden in het leven

Maar de belastingbrief die ieder jaar in je brievenbus valt, is dat wel. Soms vooraf ingevuld, soms juist en vaak foutief. De kans is groot dat je net zoals de meesten onder ons toch even moet bijsturen. 

Laat je bijstaan

Binnen Tax-on-web is er heel wat informatie aanwezig, toch kan je beter twee keer kijken alvorens je op de verzendknop duwt. Vaak zit je met een pak vragen. Vul je de belastingaangifte alleen in of samen met je partner nadat jullie zijn gaan samenwonen? Wat met de kinderen na een relatiebreuk? Wat met mijn woonkrediet? Vergeet ik nergens mijn giften of belastingvermindering aan te duiden? Onze belastingservice is het eenvoudigste antwoord op al deze vragen.

Persoonsbelasting staat helaas nooit stil. 

Ieder jaar zijn er wijzigingen in de wetgeving en permanente bijscholing is een absolute must wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden. Breek er zelf je hoofd niet over en maak gebruik van onze gespecialiseerde belastingconsulenten. Zij zorgen voor een correcte en volledige aangifte. 

Geef de fiscus dit jaar geen cadeaus. Maak jouw afspraak.
Toon me alle verzekeringen