Mijn mobiliteit

Al jouw bedrijfswagens verzekert, zonder zorgen. Een utopie? Helemaal niet. Onze verzekeringsconsulenten zorgen ervoor dat jouw wagenpark goed verzekerd is.

Kies voor zekerheid. 

Ga beter beschermd op weg.

Jouw bedrijfsvoertuigen goed verzekeren, daarbij komt meer kijken dan een gewone autoverzekering. Als zelfstandige of vennootschap beschik je over voertuigen of werkmateriaal dat onvoldoende gedekt is binnen de standaard verzekeringscontracten. 

Daarom zoeken wij steeds de beste oplossing op maat van jouw wagenpark. Dit zowel voor gloednieuwe bedrijfsvoertuigen als voertuigen die al wat meer kilometers op de teller hebben.

Bovendien denken wij bij Nuance verzekeringen aan het belang van jouw bedrijf. We gaan steeds op zoek naar de meest interessante voorwaarden. Waarom? Omdat wij niet zomaar een verzekeraar zijn. Wij geloven in de bedrijven waarmee we samenwerken en geven dus altijd het beste van onszelf, voor jou. 

Samen bepalen we of je beter af bent met een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering voor jouw wagenpark of is een omnium toch beter geschikt? Wij stellen ons flexibel op om zo de ideale verzekeringsoplossing te vinden op maat van jouw bedrijf. 

Tijd om jouw verzekering te herbekijken? Contacteer ons.
Toon me alle verzekeringen