Mijn cyberveiligheid 

Herinner je je nog de cyberaanval op de Belgische weefmachinefabriek begin 2020? Enkele maanden later in volle corona lockdown de cyberaanval op ‘tuin-dier-bakplezier’-gigant Aveve? Zij weten als geen ander hoe slopend een dergelijke aanval kan zijn. Cyberrisico’s kunnen een enorme impact hebben op de bedrijfsflow. 

Een cyberverzekering beperkt de risico's.

Uit het niets 

Plots is het “all hands on deck” om de aanval te stoppen en de IT-systemen te beschermen. Helaas is dit niet de enige impact. Vaak is er ook sprake van een niet te onderschatten inkomstenverlies. De trage heropstart en soms weken durende ‘battle’ met de cybercriminelen laten hun sporen na. 

“Dit gebeurt enkel de grootsten.” horen we velen denken. We zouden niets liever zeggen dan dat je als KMO veilig bent voor dergelijke praktijken. Onderzoek van Unizo toont echter aan dat maar liefst 1 op de 2 ondernemers in België ooit te maken krijgt met een vorm van cybercriminaliteit. 

Ieder zijn vak

Een cyberaanval stoppen behoort niet tot onze skills maar we kunnen je wel beschermen in de vorm van een cyberverzekering op maat van jouw bedrijf. 

Een cyberverzekering biedt jou bedrijf de hulp van IT-specialisten  die alles op alles zetten om verloren gegevens te recupereren en jouw softwarepakket te herstellen. Bovendien zal je in het geval van een cyberaanval juridisch worden bijgestaan bij het behandelen van klachten. 

Geen zin in onaangename verrassingen? Contacteer ons.
Toon me alle verzekeringen