Mijn arbeidsongevallen

Wees onverwachte omstandigheden voor. 

Het beschermen van jouw medewerkers is geen optie maar een plicht. Als werkgever ben je wettelijk verplicht om jouw personeel te verzekeren voor arbeidsongevallen. Aanvullend kan je ook jezelf beschermen als werkgever. 

Mijn arbeidsongevallenverzekering 


Je wil jouw medewerkers na een werkongeval uiteraard zo goed mogelijk financieel beschermen. Als werkgever heb je de wettelijke verplichting om een arbeidsongevallenverzekering af te sluiten. Je wil echter jouw medewerkers in deze moeilijke situatie graag extra ondersteunen en meer aanbieden dan wat de wet voorschrijft. 

Goede medewerkers zijn immers, in goede en slechte dagen, waardevol voor jouw bedrijf. Daarom bieden wij verscheidene formules aan die voor werkgever en werknemer interessante voordelen heeft én uitgebreide financiële zekerheid garandeert na een arbeidsongeval.


Samen leggen we vast wat wel en niet wordt opgenomen in de arbeidsongevallenverzekering voor jouw bedrijf?


Op zoek naar advies? Contacteer ons. 


Mijn verzekering als zelfstandige 

Je eigen baas zijn, het is voor velen een droom maar niet voor iedereen weggelegd. De vele voordelen aan werken als zelfstandige en je bedrijf zien groeien hebben ook een keerzijde. Zo draag je als zelfstandige of als beoefenaar van een vrij beroep meer financiële risico’s wanneer je bijvoorbeeld ziek wordt of betrokken raakt bij een ongeluk.  

Moet je na een ongeval worden opgenomen in het ziekenhuis, revalideren of wordt je arbeidsongeschikt? Zonder verzekering betaal je zélf alle bijkomende medische kosten en krijgt je slechts een bescheiden vervangend inkomen. Extra uitgaven en minder inkomsten: dat is voor jou als zelfstandige niet vanzelfsprekend.


Daarom bestaan er voor jouw beroepssituatie specifieke verzekeringen lichamelijke ongevallen. Vaak kan jij deze zelf als aanvullende waarborg naast uw verzekering arbeidsongevallen opnemen.Toon me alle verzekeringen